3 maart 2013

Personal shizzle

Long time no see, zeg dat wel! Tijd voor een excusen rondje waarom ik niets meer geplaatst heb de laatste tijd? Nah, lijkt me niet zo'n goed ideetje, maar toch wil ik jullie even op de hoogte stellen vanwaar ik de laatste tijd niet zo veel meer plaats. Het is eigenlijk heel  simpel: school.

Dit jaar is hopelijk mijn laatste schooljaar op de middelbare school, alleen moet ik daarvoor wel eerst mijn diploma halen. Helaas komt een diploma niet 1, 2, 3, uit de lucht vallen, dus daar moet ik iets voor doen. Nu wil ik niet zeggen dat je het als havist druk hebt, want eigenlijk valt het allemaal wel mee. Madame Nadine moet zich nu alleen even focussen op het examen.

Het examen, ik moet er nog niet aan denken. Eigenlijk vrees ik hem een beetje, serieus, ik ben bang dat tijdens het examen mijn rekenmachine crasht en dat ik hem dan niet kan fixen. Dat gebeurd namelijk gigantisch vaak tijdens de les en dan moeten die altijd lieve jongens hem weer repareren (soms ben ik echt een digibeet). Wel kijk ik al uit naar die periode waarin ik die hard moet gaan leren, een sociaal isolementje. Puur, omdat ik me dan helemaal kan richten op m'n examen. Goed dat duurt allemaal nog wel eventjes..

Dinsdag heb ik een meeloopdag aan de Haagse Hogeschool bij de studie bewegingstechnologie. Sodeju, ik ben benieuwd wat het me gaat brengen en ik hoop dat ik het geweldig ga vinden. Het erge is wel dat ik er om half negen moet zijn en daarvoor om kwart over zes in de trein moet zitten!

Deze week zal ik wel weer wat meer gaan plaatsen, so stay tuned!


Nu ben ik wel heel erg benieuwd, hoe is het met jullie? Nog iets bijzonders beleefd?